Het is weer zo ver, vanaf vandaag kan je weer stemmen op de schoolfeest top 25. Dit jaar heeft Hofstreek omroep een extra kieslijst toegevoegd, dit is de tent top 25. Deze lijst staat vol met nummers die de dj’s in de tent zouden draaien dit jaar. De lijst is samengesteld door de Dj’s die zouden optreden in de tent. Op vrijdagavond zal deze te zien zijn op Schoolfeest TV.

Je kan dus 2 keer stemmen, 1 keer op je favoriete schoolfeest nummer en 1 keer op je favoriete feest nummer, hoe tof is dat?! Ook maak je door deel te nemen weer kans op een aantal penningen, dan heb je ze alvast voor volgend jaar. Stemmen kan via www.schoolfeest.hofstreek.nl of de knoppen onderaan de pagina.

Hofstreek zal het laatste weekend van Juni heel Goor en omstreken het schoolfeest gevoel brengen. Door middel van onder andere nostalgische foto’s en video’s, gesprekken met wagenbouwers en optredens van bands, creëert de omroep toch nog een beetje schoolfeest, maar dan thuis voor de buis. Ook Hofstreek radio zal het gehele weekend actief zijn.

stemknop
stemknop

1 REACTIE

  1. waneer wordt de top 25 uitgezonden? normaal is dat vrijdag middag. kan ik er rekening mee houden ivm werk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here