Adverteren

Adverteren?

Hofstreek Omroep telt ruim 80 vrijwilligers. Samen proberen we er elke dag weer iets moois van te maken. Dat dit lukt blijkt uit een luister- en kijk onderzoek dat we 2 jaar geleden hebben gehouden: Van alle inwoners van Hof van Twente luistert 13% regelmatig naar Hofstreek FM en gemiddeld beoordelen deze luisteraars onze programma’s met goed/zeer goed! Een resultaat waarmee we flink hoger scoren dan het landelijk gemiddelde en waar we terecht trots op zijn!

Het is mogelijk om bij ons te adverteren op alle mogelijke manieren. Reclame op Tv, Radio of de website. Voor meer informatie mail naar adverteren@hofstreek.nl

Over Hofstreek Omroep

Hofstreek Omroep is meer dan een omroep. Elk jaar verslaan we uitgebreid de diverse ‘Hoffeesten’ en zijn we prominent aanwezig op vele evenementen. Bijvoorbeeld de Hofkluis dat dankzij de inzet van vele Hofstreek Vrijwilligers dit jaar een groot succes was.

Hofstreek Omroep is een ANBI instelling. Dat betekent dat u ons financieel kunt steunen waarbij uw gift aftrekbaar is van de belasting. Onze financiële informatie vindt u binnenkort hier.

Meer weten of een offerte ontvangen over Adverteren op Hofstreek? Laat uw contact gegevens achter en we nemen spoedig contact met u op.