Een festivalweekend gevuld met klassieke muziek, gespeeld door jonge musici. Van 14 tot 16 februari 2020 zal Diepenheim podium bieden voor het gloednieuwe kamermuziekfestival IN DOORS.

Als bestuur zijn we trots op wat Twente ons te bieden heeft. Hier ligt het begin van ons muzikale leven: een actieve muziekschool, Harmonie Diepenheim en Apollo Goor, het TJSO en Symfonia Jong Twente. Kamermuziekfestival IN DOORS brengt ons als musici terug naar deze roots, en laat zien dat klassieke muziek toegankelijk is voor iedereen.

Het festival bestaat uit drie avondvoorstellingen, een besloten kindervoorstelling op OBS Stedeke en twee Muziekmomenten. Vrijdagavond zullen de sprookjes die diezelfde dag op de basisschool muzikaal vertolkt zijn, toegankelijk zijn voor iedereen.

Zaterdag- en zondagmiddag is er het Muziekmoment. Op 10 verschillende locaties in Diepenheim wordt ensemblemuziek gemaakt, waar je je eigen route kunt uitstippelen langs je favoriete ensembles.

Het zaterdagavondconcert ‘Nederlands Toptalent’ zal plaatsvinden in

Herberg de Pol. Jonge toptalenten zoals Ramon van Engelenhoven, Laetitia Gerards, Emma Roijackers en Tom Feltgen zullen hier spelen.

Zondag om 16.00 uur sluit het festival met ‘Twents Talent’: zo’n vijf kwartier gevuld met muziek gemaakt door conservatoriumstudenten uit ‘ons’ eigen Twente! Deze conservatorium studenten zijn: Sietske Veldkamp, Simon Velthuis, Vincent Pollemans, Sebastiaan Haverkate en Isabelle Haverkort. Namens het bestuur hoop ik u allen te mogen ontmoeten bij een van onze concerten!

Kaarten: 10 euro per stuk
Kinderen t/m 12 jaar gratis

Voor meer informatie zie: https://www.indoors-chambermusicfestival.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here