Zorgaanbieders huishoudelijke ondersteuning

0
333

Vanaf 1 januari 2024 zijn door de gemeente Hof van Twente acht bestaande en nieuwe zorgaanbieders gecontracteerd die huishoudelijke ondersteuning leveren. Verantwoordelijk wethouder voor de Wmo in Hofvan Twente Hannie Rohaan is blij dat ook de komende periode sprake is van een divers aanbod: “Ondanks de huidige krapte op de arbeidsmarkt hebben we in Hof van Twente acht aanbieders kunnen contracteren, een mooie combinatie van bestaande en nieuwe aanbieders. Het is fijn dat inwoners geen afscheid hoeven nemen van hun huidige hulp omdat we alle bestaande aanbieders opnieuw hebben kunnen contracteren. Met aanbieders worden langdurige relaties aangegaan, met ruimte voor flexibel maatwerk waarbij expliciet rekening gehouden wordt met de situatie van onze inwoners.”

Het gaat om de aanbieders Tzorg, Buurtdiensten Nederland B.V., BiOns B.V., Thuisgenoten Zorg Holding B.V.(inclusief BTK-zorg),
Thuishulp Gezellig III B.V., Miep B.V., Aster Zorg B.V. en Zilverzorg B.V. Dit betreft een mix van bestaande en nieuwe aanbieders. Alle huidige aanbieders zijn opnieuw gecontracteerd. Voor BTK-Zorg geldt dat zij gezamenlijk met Thuisgenoten hebben ingeschreven en worden gecontracteerd, onder de naam Thuisgenoten Zorg Holding B.V. Mocht u hulp ontvangen van BTK-zorg dan wordt u hierover geïnformeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in