Zoon van Toon komt naar de Reggehof

0
622

Goor – Toon Hermans kennen we allemaal. Niet alleen uit warme herinneringen waar Toon als geen ander in bijna elke huiskamer voor heeft kunnen zorgen, Toon was de grondlegger van het Nederlands cabaret zoals we het nu kennen.De zoon van Toon Hermans, Maurice komt naar Hof van Twente! Op zondagmiddag 17 november kunnen wij van hem genieten in het theater van De Reggehof in Goor waar hij tijdens zijn voorstelling “Altijd zal ik van je houden” een ode brengt aan zijn vader. Maar, er is nog meer! In het kunst- en cultuurprogramma “Mien-Twente”, zal Maurice vertellen over zijn werk, zijn leven, zijn vader.

Het cultuurprogramma van Hofstreek FM “Mien-Twente” wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 20.00 uur. Op vrijdag is om 19.00 uur de herhaling. Er is zelfs nog meer.
Maurice heeft een warm hart voor Hof van Twente en geeft tien gesigneerde cd’s weg waarop liedjes van Toon Hermans te horen zijn, uitgevoerd door zijn zoon Maurice.

Gaat u naar de voorstelling en wilt u weten hoe u in aanmerking kunt komen voor een gesigneerde cd? Luister dan uur naar “Mien-Twente” op Hofstreek FM! Luisteren kan ook via de link: www.Hofstreek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in