WVV ’34 bekert door, Sportclub Markelo uitgeschakeld

0
761

WVV ’34 heeft zich dankzij een vrij eenvoudige overwinning op 5e-klasser GSV ’63 geplaatst voor de volgende ronde van de beker. In Geesteren werd het 2 – 4 voor de Hengeveldenaren. In de eerste helftscoorden eerst Niels Spekreijse en vervolgens Wouter Roesscher tweemaal, terwijl GSV in de blessuretijd van de eerste helft wat terugdeed. Daardoor ging WVV rusten met een 1 -3 voorsprong. Na een uur scoorde Wouter Horstink de 1 – 4 waarmee de wedstrijd gespeeld was. Kort daarna scoorde GSV ’63 zijn 2e treffer van de middag maar die treffer was slechts voor de statistieken.

Sportclub Markelo verging het minder goed. Thuis tegen 3e klasser SDC ’12 werd een ruime 1 – 4 nederlaag geleden. Na 12 minuten kwam Markelo nog wel op voorsprong door een goal van Jordi Vagevuur. Deze treffer werd na een half uur ongedaan gemaakt door de gelijkmaker van SDC ’12. Na de rust was SDC ’12 de bovenliggende partij. Binnen vijf minuten maakte het de 1 -2, gevolgd door de 1 -3 na 65 minuten. Tien minuten voor tijd werd het ook nog 1 – 4.

Door de uitschakeling van Markelo is alleen WVV ’34 nog actief in het bekertoernooi. Alle andere ploegen in de Hof van Twente werden in de poulefase al uitgeschakeld.