Wilma Sandifort is zondag 23 januari te gast bij het radioprogramma Dubbelportret van Hofstreek Omroep. Wilma werd geboren in Helmond en woont sinds de jaren 60 in Goor. Vanaf haar 14e jaar was ze kapster en volgde ze de kappersopleiding in Enschede. Daarna werkte ze in diverse kapsalons tot dat ze trouwde en kinderen kreeg. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als huisvrouw kwam ze in dienst bij schoonmaakbedrijf Eijsink.. Uiteindelijk kwam ze in dienst bij de Reggehof in Goor. Zelf zegt ze hierover: “25 jaar leuke ervaringen opgedaan en met plezier gewerkt”. Maar door o.a. corona en een reorganisatie bij de Reggehof ging Wilma werken als zorgondersteuner bij de Boog in Warnsveld.
Wilma Sandifort is zondag te beluisteren tussen 11.00 en 12.00 uur. Presentatrices Ciska Freriksen en Riet van den Burg hebben al een voorgesprek gehad en hebben daarna hun eigen “onderzoek ” gedaan via Google en Facebook. Maar er bleven vragen over. Wilt u meer over deze bijzondere vrouw weten, luister dan op 23 januari vanaf 11.00 uur of naar de herhaling van het gesprek op maandag 24 januari om 20.00 uur.
Hofstreek FM is te ontvangen op 107.6 Mhz & 107.0 Mhz (Markelo) en op de kabel. Het programma is ook te beluisteren op internet via www.hofstreek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here