Wie kent hit zangeres Ingrid Kup Nog?

0
3239

Goor – Was dat niet..? Inderdaad, ze was de zangeres uit Goor die in 1975 een duo vormde met Willem Duyn. Hij was, mede vanwege zijn grote postuur en dito stem, bekend als Big Mouth. Eerder had hij samengewerkt met Maggie MacNeal als Mouth & MacNeal.
Toen dit duo door ruzie uiteen viel, nam Ingrid Kup de plaats in van Maggie MacNeal. Als Big Mouth and Little Eve scoorden ze prompt drie top 40-hits. De single ‘Uncle’ haalde in de zomer van 1975 zelfs de top 3. Solo was ze later vooral succesvol in Duitsland.Vrijdag is Ingrid Kup (geboren in Goor in 1954) aan de telefoon te gast bij E8 Radio. Dit programma rond herinneringen aan uitgaan in de Hof van Twente tot 1985 is te beluisteren via Hofstreek FM, elke vrijdag van 17.00 tot 19.00 uur. Ze zal uitgebreid aan het woord komen. De hits van Ingrid Kup luisteren de uitzending op.

E8 Radio wordt gemaakt door vijf oud-discjockeys van discotheek E8 die tot midden jaren 80 was gevestigd aan Grotestraat 122-124 in Goor. Het zijn Bert van den Berg, Theo Hakkert, Jaap Heerze (alias Jaap Premier), Bert Janssen en Gerrit Schinkel. Vaste technicus is Sjaak Hulshof, de cultuurbewaking is in handen van Henk Eeftiink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in