Vervolg asbestbodemonderzoek in Vogelbuurt goor

0
404

Goor – De gemeente Hof van Twente vindt een schone en veilige leefomgeving belangrijk. Daarom heeft Projectbureau Bodem Asbest Sanering (BAS) in opdracht van de gemeente gekeken in welke straten en wijkener een verhoogde kans is op asbest in de bodem. Bijvoorbeeld omdat er in het verleden een boerenerf was of omdat er eerder asbest in de bodem is aangetroffen. Bewoners van deze wijken kunnen gratis een bodemonderzoek laten uitvoeren. Om dit bij hen onder de aandacht te brengen, krijgen bewoners van deze wijken persoonlijk een brief van Projectbureau Bodem Asbest Sanering (BAS).

Uitnodiging Merelstraat, Nachtegaalstraat en Kievitstraat
Binnenkort ontvangen bewoners van een deel van de Merelstraat, Nachtegaalstraat en Kievitstraat in Goor een uitnodiging om gratis mee te doen met een bodemonderzoek van hun tuin. Ze zijn ook uitgenodigd voor een speciale informatieavond.

Wethouder Harry Scholten: “Weet wat er bij u in de bodem zit, nu kunnen we u als gemeente nog helpen, zowel financieel als organisatorisch. Het is even wat extra moeite maar voor de toekomst een grote opluchting. Dit weten wij inmiddels uit ervaring van andere inwoners.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in