Verkiezingsspecial met Gerdi Verbeet en Wouter de Winther

0
180

Voormalig Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet en politiek commentator Wouter de Winther zijn te gast in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Politiek in de Pol, op zondag 17 september in Diepenheim.

Gerdi Verbeet was van 2006 tot 2012 voorzitter van de Tweede Kamer, waar zij deel uitmaakte van de PvdA-fractie. Twee dagen voor Prinsjesdag spreekt presentator Hans Verbeek met haar over de positie van de Tweede Kamer, de bedreigingen van politici en natuurlijk de komende verkiezingen.

De tweede gast, Wouter de Winther, is politiek commentator van De Telegraaf. Zijn wekelijkse columns zijn voor politiek Den Haag een must om te lezen. Ook schuift hij regelmatig aan in tv-programma‚Äôs zoals Jinek. Hoe ziet hij de actuele politieke situatie? Wat verwacht hij van de Tweede Kamerverkiezingen, met al die nieuwe lijsttrekkers? En hoe ziet hij de rol van de politieke journalistiek?

Eet je na Politiek in de Pol nog een maaltijd mee van onze Pollepel? Dat kan! Marlies en Renee koken heerlijk en eerlijk. Er is keuze uit een menu met vlees of vegetarisch. Let op, voor de maaltijd zijn beperkt kaarten beschikbaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in