Twenthe zet grote stap naar de 3e klasse

0
882

In de eerste wedstrijd van de 2e ronde van de nacompetitie heeft vv Twenthe de uitwedstrijd bij RSC Rossum met 3 – 4 gewonnen. Daardoor heeft Twenthe aanstaande zondag in de return in Goor aan een gelijkspelgenoeg om promotie naar de 3e klasse te bewerkstelligen.
Twenthe ging als een komeet van start en stond binnen een half uur op een 0 – 3 voorsprong. Jeffrey Asbroek, en twee goals van Mark Nijland zorgden hiervoor. Nog voor rust deed RSC wat terug: 1 – 3.

Na ruim een half uur in de tweede helft werd het zelfs 2 – 3, maar het was in de 89e minuut uitblinker Jeffrey Asbroek die voor de 2 – 4 zorgde. De 3 – 4 van RSC in blessuretijd zorgde ervoor dat de return in Goor een spannende wedstrijd lijkt te worden, met de beste papieren voor Twenthe als het gaat om promotie.