Top celliste Harriet Krijgh bij Delden Klassiek

0
783

Delden – Als u het warme geluid van de cello wilt bewonderen is nu uw kans! Harriet Krijgh, het Nederlandse cello talent komt naar de Oude Blasius.. Zij is te horen samen met de Russische pianiste MagdaAmara in een prachtig programma waarin beide musici kunnen excelleren.

Harriet Krijgh (1991) kreeg haar eerste muzieklessen op haar vijfde jaar. In 2000 werd ze opgenomen in de klas van jonge talenten aan het Utrechts Conservatorium. Zij wordt gezien zowel in Nederland als daarbuiten als een rijzende ster met een grote toekomst. Harriet woont in Wenen. Pianiste Magda Amara (1984) werd geboren in Moskou en rondde daar ook haar masterstudie met onderscheiding af. Magda heeft een grote staat van dienst als soliste en in de kamermuziek. Zij is Harriets vaste begeleider.

Het concert vindt plaats in de Oude Blasiuskerk in Delden. Aanvang 16:00 uur, zaal open 15:15 uur. Losse kaarten voor dit concert € 16,-. Te bestellen via de website van Delden Klassiek. Tevens zijn er nog abonnementen te koop voor de serie van nu nog vijf concerten in de kerk voor slechts € 72, ofwel € 14 per concert!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in