Subsidie coronacompensatie cultuur en welzijn

0
795

Heeft uw organisatie over de periode 1 januari 2020 t/m 1 december 2020 of de periode 1 januari 2021 t/m 31 maart 2021 schade geleden door corona? Mogelijk kan uw organisatie in aanmerking komen voor een compensatie.De gemeente Hof van Twente heeft van de Rijksoverheid geld ontvangen om lokale culturele organisaties, gemeenschapsvoorzieningen zoals buurt- en dorpshuizen en verenigingen op het gebied van jeugd te ondersteunen bij financiële schade die is ontstaan door het coronavirus. Met dit geld wil de gemeente Hof van Twente lokale culturele organisaties, gemeenschapsvoorzieningen zoals buurt- en dorpshuizen en verenigingen op het gebied van jeugd ondersteunen bij financiële schade die is ontstaan door het coronavirus.

De subsidie kan aangevraagd worden door:

Lokale culturele organisaties: een organisatie die haar kernactiviteiten ontleent aan één of meerdere kunst- en cultuurdisciplines, zoals bijvoorbeeld zang-, toneel- en muziek;
Gemeenschapsvoorzieningen zoals buurt- en dorpshuizen met het doel het beheer en exploitatie, in stand houden en ruimte bieden aan voornamelijk maatschappelijke organisaties, verenigingen, gezelschappen en bewoners uit de gemeente die activiteiten organiseren;
Verenigingen en stichtingen op het gebied van jeugd zoals scouting en speeltuinverenigingen.
Het is voor de aanvraag niet van belang of u reeds een subsidierelatie met de gemeente hebt. Dus ook als u nu nog geen subsidie van ons ontvangt kunt u een aanvraag indienen.

De aanvraag kan worden ingediend tussen 31 mei en 21 juni 2021. Aanvragen die na 20 juni 2021 worden ingediend zullen niet behandeld worden.

Meer informatie kunt vinden op de website: www.hofvantwente.nl/coronacompensatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in