Goor – i.v.m. de Corona gaat stichting Doors Wide Open het dit jaar anders doen. In plaats van dat de Sint en Pieten in huis komen gaan ze dit jaar vooraf al naar de mensen toe met een bus vol nieuw en en zo goed als nieuw speelgoed van Speelgoedbank Seine waar de ouders GRATIS 2 artikelen per kind kunnen uitzoeken exclusief schoen cadeautjes.Minima gezinnen uit het bestand van Doors Wide Open, de Gemeente Hof van Twente, Salut en Voedselbank midden twente zijn benadert en konden zich opgeven en dit is in grote mate gebeurt.
In de bus zitten ruim 600 cadeautjes voor kinderen en volwassenen, nieuwe mutsen, handschoenen en sjaals en nieuwe kleding stukken die als cadeau gegeven kunnen worden.
Ook krijgen de gezinnen een gratis lot van Hof in actie waar mooie prijzen op gewonnen kunnen worden.
Indien u door de Corona ook tijdelijk minder te besteden heeft en uw geld hard nodig heeft voor de vaste lasten en eerste levensbehoefte meld u zich dan gerust aan bij de stichting want ook dan kunnen we u helpen om uw kinderen toch een mooie sinterklaas te geven want het is al moeilijk genoeg in deze tijd.
Aanmelden kan nog steeds via stichtingdoorswideopen@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here