Sjoowavond 2015 twee nieuwe deelnemers

0
1017

De zaterdag avond (14 maart) van de Sjoowavond 2015 mag dan wel uitverkocht zijn, maar er zijn nog kaarten voor vrijdag 13 maart 2015. U kunt dan wederom gaan genieten van een Sjoow die zijn weerga nietkent. Dit jaar trouwens ook met 2 nieuwe nieuwe artiesten in de Sjoowstal…. Uit Delden is dit Hans Baake en uit Markelo Niek Hieberink! Deze twee zijn al enkele jaren actief in de entertainment en zullen dit jaar dus ook de show gaan maken bij de Sjoowavonden. Ook zijn Liset Dollekamp en Lindsay van den Burg weer terug op de bühne.

De avonden zullen worden gevuld met zangers, zangeressen en muzikanten uit de gehele Hof van Twente. Men treed in de spotlights van de bühne van zalencentrum de Bebsel in Goor. Een muzikale marathon onder begeleiding van de nieuwe Sjoow-Band. Maar liefst ruim drie uur een aaneenschakeling van vocaal geweld zoetgevooisd stemgeluid en natuurlijk Show! Een mix van ‘Op volle Toeren’ , Top 2000 a gogo’, geheime zender, disco en dance. Qua muzikaal genre variërend voor jong en oud.

Er volgen nog enkele repetities voordat het gezelschap het podium bestijgt. De Sjoowavonden worden geregiseerd door Annemarie Visser en Herjan Meutstege en georganiseerd door Culturele Vereniging de Deurdouwers.

Kaarten voor vrijdag 13 maart zijn nog verkrijgbaar bij De Bebsel en Primera de Bandijk in Goor.

De Sjoowavonden zijn op vrijdag 13 en zaterdag 14 Maart. Zaal open om 19.00 uur, de Sjoows starten om 20.00 uur.
De entree bedraagt 15 euro per persoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in