Samenwerking bij Overijsselse Kampioenschappen KNGU

0
778

Oldemarkt – Zaterdag 17 oktober werden er door de KNGU de eerste Overijsselse Kampioenschappen toestel-springen gehouden. De samenwerking van DGV Diepenheim en GVM Markelo is vorig jaar zo goed bevalendat deze is voortgezet en zelfs uitgebreid met Excelsior Goor. Door samenwerking kwamen maar liefst 7 teams uit met de naam Hof van Twente. Ongeveer de helft van de jonge deelnemers doet voor het eerst mee. Voor hen dus extra spannend. Helaas grepen de jongens en meiden afgelopen zaterdag op sommige onderdelen net naast de medailles. Maar dat mocht de pret niet drukken, ze hebben het allen super gedaan!

In de ochtendwedstrijd kwam H.v.T. 2 uit in de D lijn. De ploeg bestond uit Joy van leeuwen, Lotte Hollegien,Pien Leferink, Julia Borgestein, Robin Vruchterman, Lois Markvoort, Demi Mensink en Merlynn Dreteler begonnen met plankoline kast. Gevolgd door Airtumbling, minitramp, mini kast en tumbling. BHet team deed onwijs haar best maar de tegenstanders waar helaas beter.

In de middagwedstrijd kwam mixteam H.v.T. 1 uit in de E lijn aan de beurt. Dit team bestond uit bestaande uit Milan Lutz, Roy Onijs, Mathijs Nijland, Lotte ter Kulve, Nina Companjer, Naomi Bruneel, Iris Koster, Nieke Kuipers begon met de tumbling. Een aantal kinderen waren erg zenuwachtig voor hun eerste sprongen. Maar na wat wennen ging het helemaal prima. Daarna liet het team een zeer mooie uitvoering op de plankoline kast zien, gevolgd door mini tramp en mini kast.

Alle deelnemers deden ontzettend hun best maar konden helaas geen eremetaal in ontvangst nemen. Maar voor het gehele team is het een superprestatie om voor het eerst mee te doen en in de middenmoot te mogen eindigen.

De trainers van GV Markelo, DGV Diepenheim en Excelsior Goor kijken terug op een bijzonder goede samenwerking wat heeft geleid tot een heel mooi resultaat. Wij wensen de teams van de junioren C en D lijn aanstaande zaterdag in Nieuwleusen heel veel plezier en succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in