Dit is een gezamenlijk persbericht van de gemeente Hof van Twente, Salut, Alzheimer Nederland en Dementie Twente

Hof van Twente heeft de ambitie een dementie vriendelijke gemeente te worden. Om dit te bereiken, hebben we in 2019 een start gemaakt met een grote bijeenkomst bij De Bebsel in Goor. Daarna heeft zowel in Goor als in Delden een kleine vervolgbijeenkomst plaatsgevonden met een aantal geïnteresseerde inwoners. Met elkaar hebben we besproken wat wij samen kunnen doen om dementie vriendelijk te worden. Er zijn verschillende mooie ideeën genoemd waar we mee aan de slag zijn gegaan.Volgende week, donderdag 16 januari, vindt er een vervolgbijeenkomst plaats in Goor. (In Delden wordt deze later georganiseerd.) We willen dan met elkaar verder praten over deze ideeën en hierbij zijn nieuwe mensen met nieuwe ideeën van harte welkom!

Daarom nodigen wij u van harte uit om mee te denken op: donderdag 16 januari 2020 van 19.30u tot 21.00 u in De Reggehof (ruimte 1.09).

Het is fijn als u wilt meedenken en hierin ook iets wil betekenen, maar uiteraard zijn eigen ervaringen ook van groot belang voor ons.

Wij vinden het prettig als u ons vooraf laat weten dat u aanwezig wilt zijn bij deze bijeenkomst. Dat kan bij Salut door te bellen 0547-260053, mailen info@salut-welzijn.nl of te appen 06-20894999.

Wij hopen u te zien op 16 januari a.s.!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here