Ronald Stoel nieuwe voorzitter HV Dynamiek

0
986

Goor – Op een goed bezochte ledenvergadering van handbalvereniging Dynamiek, afgelopen vrijdag, in Sporthal de Mossendam werden de successen van het afgelopen jaar gedeeld; Twee dames teams in competitieverband, het kampioenschap van de B jeugd, een eigen beachcompetitie met omliggende verenigingen, en de introductie van de pupil van de week bij wedstrijden van het eerste team zijn voorbeelden van successen waar de vereniging trots op terug kijkt.Tijdens deze vergadering nam Ronald is Stoel de voorzittershamer over van Karin Spoelder die de afgelopen jaren met verve leiding gegeven heeft aan de Goorse Handbalvereniging. De nieuwbakken voorzitter maakt al 2 jaar deel uit van het bestuur als algemeen bestuurslid.
De financiƫn van Dynamiek zijn op orde en met vertrouwen wordt de toekomst tegemoet gezien.
De technische commissie is vorig jaar qua samenstelling vernieuwd en is druk doende om de leden op een hoger niveau te krijgen. Binnenkort wordt er bijvoorbeeld speciaal voor de keepers een keeperclinic georganiseerd.
Met trots presenteerde voorzitter Stoel de nieuwe tenues voor de vereniging. Dynamiek gaat met ingang van 26 januari as. met de hele vereniging in een nieuw tenue spelen.
Naast een nieuwe voorzitter werd ook een nieuwe penningmeester en secretaris benoemd. Janet ten Berge verruilt de secretarisfunctie voor het penningmeesterschap. Ilse Onland die onlangs Caecil Vehof als bestuurslid heeft vervangen, zal de secretarisfunctie vervullen. Irene Mensink heeft het penningmeesterschap ingeruild voor bestuurslid. Samen met Marcel Vaneker is daarmee het bestuur compleet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in