Reconstructie Beatrixstraat

0
563

Markelo – Op 4 maart aanstaande gaat de gemeente Hof van Twente van start met de reconstructie van de Beatrixstraat in Markelo. Het gaat om het gedeelte tussen de Stationsstraat en de kruising met de Goorseweg.De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verplaatsen en vernieuwen van de riolering van het trottoir naar de hoofdrijbaan en het vernieuwen van het asfalt en de wegfundering. Naast deze werkzaamheden wordt de weg ingericht als 30 km zone. Daardoor voldoet de straat aan de uitgangspunten van het Gemeentelijk Mobiliteitsplan. De kabel- en leidingbedrijven gaan, tegelijk met de werkzaamheden van de gemeente, onderhoudswerkzaamheden, uitvoeren.

De verwachting is dat de uitvoering in juni 2019 wordt afgerond. Hierover worden de bewoners te zijner tijd nader geïnformeerd.
Omleidingsroute Tijdens de werkzaamheden zal een omleidingsroute worden ingesteld voor doorgaand verkeer. In mei zal ook voor het doorgaand verkeer richting Goor een omleidingsroute worden ingesteld op het moment dat het kruispunt zal moeten worden afgesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in