Radiobingo Glazen Huis 2014

0
805

Ja hoor, het is weer zover. Van donderdag 11 december t/m zondag 14 december is er weer een Glazen huis. Dit keer vertoeven wij op het Sterplein in de Serre van Eetcafé “De Ster”.

Met dit jaar een heuse radiobingo, die u kan volgen zowel op de radio als Tekst TV van Hofstreek Omroep.

Via de sites www.hofstreek.nl en www.glazenhuishvt.nl  kunt u zien waar de loten voor de bingo te koop zijn. De loten kosten € 1,- per stuk en dan kunt u 4 dagen mee doen. Wij wensen u alvast veel plezier.

Een gratis bingolot. Trekking in het Glazenhuis Hof van Twente op 11 t/m 14 December. Bingoloten zijn ook te koop bij vele winkeliers in de Hof van Twente vanaf zaterdag 15 November. Prijs € 1,00. Hoofdprijs € 1250,00 aan boodschappen. En….nog vele andere prijzen!!! Ik loot zaterdag a.s.tijdens de radiouitzending van de Hofheren van 17.00-19.00 op Hofstreek FM. Steun het goede doel ….de ouderen in de Hof van Twente. Jij doet toch ook mee!!! Reactie: ik doe mee… is voldoende.Verkooppunten:Plusmarkt Markelo,AH Goor,Geveltje Diepenheim,Jumbo Goor,Primera Goor,Juwelier Kranenberg Goor,D-Reizen Goor,De Ster Goor,Groente en Fruit Gert Jan Wiemerink Goor,Kaaswinkel Markelo,De Roode Vos Goor,Bruna Herman Goor,Sport Inn Goor,Tankstation Avania Goor,Tankstation Hoek Goor.

flyergh2014

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in