Hofstreek Radioportret

Elke zondagochtend van 11 tot 12 uur.
Herhaling op maandagavond om 20 uur.

In Hofstreek Portret staat tijdens een één uur durend programma een bekende of minder bekende inwoner uit de Hof van Twente centraal. De gast is vooral aan het woord en vertelt zijn of haar levensverhaal, wat hem of haar bezighoudt en waarom dat zo is. De muzikale omlijsting bestaat uit de favoriete platen van de gast zelf. Kortom, het ideale luisterprogramma voor de zondagochtend! Op deze pagina vind je de laatste uitzendingen

2020 – 01 – 12 – Jan Bennink

Geboren in Den Haag is Jan Bennink (69) na zijn carrière als piloot bij KLM geland in het buitengebied van Markelo, in Stokkum. Hij is echter het vliegen trouw gebleven: jaarlijks maakt hij met zijn vrouw Floor een lange reis over de wereld. Reizen zit dus in zijn bloed. En ook als hij niet op reis is, verveelt hij zich niet: er is werk genoeg rond zijn huis, hij is een enthousiast en actief lid van een serviceclub, samen golfen ze graag (in binnen- en buitenland) en ze maken ook vaak tijd voor hun kinderen en kleinkinderen. Jan kan veel vertellen over zijn werkzame leven en over zijn bestaan als gepensioneerde. Hij komt dat dan ook doen voor Hofstreek FM, in het programma Portret.
Presentatie: Jonneke Adolfsen.

2020 – 01 – 05 – Theo Gelen

Theo Gelen is geboren en getogen in Goor en komt uit een muzikale familie, houdt van kamperen en accordeon spelen. Van beroep is hij woningstoffeerder, maar hij heeft nu een eigen bedrijf, uiteraard in woningstoffering, waar hij met veel plezier en animo werkt. Dus luister zondagochtend naar Hofstreek FM, waarin Theo meer zal vertellen over zijn leven tot nu toe. De muziek die u hoort is zijn eigen keuze.
Presentatie: Paula van der Helm