Diepenheim – Groen Links-Kamerlid Liesbeth van Tongeren is te gast in de laatste aflevering van ‘Politiek in de Pol’ voor de gemeenteraadsverkiezingen. Verdere sprekers zijn de lijsttrekkers Roland Cornelissen (CDA Rijssen-Holten), Fred Rijkens (PvdA Hof van Twente) en Herman Kalter (SP Hof van Twente). ‘Liesbeth van Tongeren, die opgroeide in Twente, is sinds 2010 voor Groen Links lid van de Tweede Kamer. Zij heeft zich vastgebeten in het Groningse gas-dossier, maar daarnaast houdt zij zich ook bezig met de Twentse bodemproblematiek. Haar partij streeft naar een plek in de gemeenteraad van Hof van Twente.

Roland Cornelissen is wethouder en lijsttrekker van het CDA in Rijssen-Holten. Met hem bespreken we de moeizame samenwerking binnen Twente. De maandelijke pitches zijn dit keer van de lijsttrekkers Fred Rijkens (PvdA Hof van Twente) en Herman Kalter (SP Hof van Twente).

Zoals altijd is er ook voor het publiek gelegenheid vragen te stellen. Ook de vaste columniste Alexa Gratama is weer van de partij. Presentator is Hans Verbeek. De 16e aflevering van ‘Politiek in de Pol’ is op zondag 11 maart om 17.00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 te Diepenheim. De muziek van SanSan begint om 16.30 uur.

Kaarten kosten € 5,-. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.herbergdepol.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here