‘Politiek in de Pol’ met Asscher & Bakker

0
1718

Diepenheim – ‘Politiek in de Pol’ is de maandelijkse politieke talkshow in het Twentse Diepenheim in de aanloop naar de verkiezingen voor Provinciale Staten in maart. Deze keer is te gast Lodewijk Asscher (PvdA). en Wybren Bakker.

Asscher volgde in 2017 Diederik Samsom op als fractievoorzitter van de PvdA in de Tweede Kamer. Daarvoor was hij onder meer wethouder in Amsterdam en minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.Ook te gast is Wybren Bakker uit Diepenveen. Hij is lid van Provinciale Staten van Overijssel voor D66, waar hij zich bezighoudt met vraagstukken rond landbouw en natuur. Wybren Bakker is provinciaal lijsttrekker voor D66 bij de komende verkiezingen.

De avond staat onder leiding van presentator Hans Verbeek. De vaste columniste Alexa Gratama is ook weer van de partij. En het saxofoonkwartet ‘Four Ladies Only’ verzorgt de muzikale omlijsting. Ook het publiek kan meedoen door bij de ingang eigen vragen op te geven.
De 21e aflevering van ‘Politiek in de Pol’ is zondag 17 februari om 17.00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 te Diepenheim. De muziek begint om 16.30 uur.
Kaarten kosten € 5,-. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.diepenheim.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in