Onderzoek Openbare Ruimte Hof van Twente

0
670

Gemeente Hof van Twente zoekt altijd naar mogelijkheden om de leefomgeving van inwoners te verbeteren. Daarom willen we graag van u weten hoe u uw eigen omgeving ervaart. Om erachter te komen wat goed is en wat beter kan, vragen we u om een korte vragenlijst in te vullen. Helpt u mee? Klik op deze link om mee te doen aan de vragenlijst.Waar gaan de vragen over?
De vragen gaan over hoe u de openbare ruimte bij u in de buurt ervaart. Denk daarbij aan de manier waarop we de straten, het publieke groen en bijvoorbeeld speelruimtes inrichten. Daarnaast zijn we ook op zoek naar oplossingen voor moeilijke vraagstukken. Zoals hoe we om moeten gaan met droogte en wateroverlast als gevolg van klimaatverandering. Met de antwoorden willen we bepalen wat de belangrijke thema’s zijn waar wij met elkaar aan willen werken de komende jaren.

Help ons aan informatie
Mis deze kans om uw mening te geven niet. Invullen van de vragenlijst kost u niet meer dan 7 minuten. Klik op onderstaande link om mee te doen aan de vragenlijst. Alle antwoorden die u geeft, zijn anoniem. U kunt meedoen tot 20 januari 2022.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in