Goor – De jeugd heeft de toekomst, ook bij s.v. Hector. Daarom heeft de jeugdcommissie het “Groen-Wit Jeugdfonds” in het leven geroepen. Via het fonds wordt er geïnvesteerd in het opleiden van gekwalificeerde vDe Jeugdcommissie biedt de volgende cursussen aan: KNVB Pupillentrainer, KNVB Juniorentrainer, KNVB UEFA C/Trainer Coach 3 en KNVB Verenigingsscheidsrechter. De eerste gesprekken met geïnteresseerden zijn al gevoerd en in september 2020 wordt er gestart met de eerste groep trainers voor de opleiding Pupillentrainer. Deze cursus wordt gegeven bij Hector.
Naast het aanbieden van een cursus zullen de betrokken personen ook een vergoeding ontvangen voor hun activiteiten. Daar staat dan wel tegenover dat daarvoor een overeenkomst wordt aangegaan.
Hoewel de cursussen in eerste instantie bedoeld zijn voor huidige leden, zijn geïnteresseerden zijn van buiten de vereniging ook welkom. Uiteraard onder dezelfde voorwaarden.
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Lars Nobbe via 06 5041 7751 of per mail via larsnobbe@hotmail.com en jeugdcommissie@svhector.nl.

bron: Goors Victorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here