Maarten Ter Hofte naar Turkije

0
475

Goor/Antalya – De Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte heeft afgelopen weken drie toernooien gespeeld met wisselende resultaten, in zowel de enkel als de dubbel.

Bij het eerste toernooi, de Aspendos Open kwam Maarten in de enkel na een bye in de eerste ronde en een 6-2/6-0 overwinning in de tweede ronde op de Italiaan Felici, tot de kwartfinaleDaar stuitte hij op de Sri Lankaan Dissanayahe waar hij met 3-6/3-6 van verloor. In de dubbel met maatje Robin Groenewoud kwam hij met een bye in de eerste ronde meteen in de kwartfinale terecht. Die wonnen ze met gemak tegen een duo uit India met 6-0/6-2. In de halve finale maakten twee Sri Lankanen een einde aan hun winnende reeks en versloegen de Nederlanders met 6-3/1-6/9-11.

Finaleplaats in de herendubbel
Bij het TBESF Open van 18 tot 21 november had Ter Hofte, in het enkelschema als 6e geplaatste speler, weer een bye in ronde 1. Via winst op zowel de Turkse Gungor en de Japanner Takano kwam hij in de kwartfinale terecht. Die verloor hij in een zwaarbevochten drie setter tegen de Zuid-Afrikaan Sikhosana met 2-6/6-3/0-6. Bij de dubbel behaalde hij samen met Robin Groenewoud (links) de finale en werden ze de runner-up (foto).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in