Meepraten over sluitingstijden horeca

0
345

Hof van Twente – De gemeente Hof van Twente is bezig om de sluitingstijden van de horeca te herzien. We willen hierover graag in gesprek met allerlei mensen die zich hierbij betrokken voelen. Zo kunnenwe dit onderwerp van alle kanten bekijken en een goed afgewogen besluit voorleggen aan de gemeenteraad. Uiteraard spreken we met de horecaondernemers zelf. Maar we horen ook graag de mening van omwonenden, mensen die gebruik maken van de horecafaciliteiten in onze gemeente, etc.

Hebt u hier een mening over? Of zijn er specifieke zaken waar we rekening mee moeten houden? Dan nodigen wij u graag uit om dat kenbaar te maken. Dat kan op een aantal manieren:

Kom naar de bijeenkomst die binnenkort wordt georganiseerd over dit onderwerp. Deze is op woensdag 8 maart van 19.00 uur tot 20.15 uur in het gemeentehuis in Goor, vergaderzaal 1.44.

U wordt verzocht zich vooraf aan te melden voor deze bijeenkomst. Dat kan door te mailen naar Freek Stein, Beleidsmedewerker Veiligheid: f.stein@hofvantwente.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in