Markelo wint Hofderby bij GFC

0
928

Sp Markelo heeft zich knap herstelt van de 0 -1 thuisnederlaag van vorige week tegen Het Centrum. In Goor werd GFC met 0 – 2 verslagen. De eindstand was al bij rust bereikt door 2 goals van Bjorn GrootRoessink. De goal van Groot Roessink viel na 15 minuten waarna GFC gelijk leek te maken. Ton Jansen haalde de bal echter van de lijn waardoor het 0 -1 bleef. Groot Roessink leek na 20 minuten de 0 -2 te maken, maar het doelpunt werd afgekeurd. 10 minuten later maakte Groot Roessink alsnog de 0 – 2, waarmee Markelo op rozen zat. De Markelose voorsprong kwam in de 2e helft niet in gevaar omdat GFC niet bij machte was veel te creëren.Na dit resultaat staan GFC en Markelo gedeeld 6e in de 4e klasse B.