Goor – Hij was verrast, ontroerd en verbaasd. Peter List werd door zijn vrouw Truus en kleindochter Kiara met een smoesje meegenomen naar het terras van Café de Whee waar hij een delegatie van o.a. hetNa een trainerscarrière van vele jaren bij Hector heeft Peter, geplaagd door lichamelijke ongemakken, noodgedwongen een punt achter zijn activiteiten moeten zetten.
Hij heeft een indrukwekkende staat van dienst bij Hector. Dat werd heel fraai verwoord door een prachtig verhaal van onze kantinebaas Freddie.
Bestuurslid, consul, wedstrijdsecretaris maar bovenal was Peter de trainer en leider van diverse teams. Waarvan er een aantal onder zijn supervisie kampioen zijn geworden.

Freddie noemde terloops nog alle operaties die Peter in de loop der jaren heeft ondergaan, maar wist ook te melden dat de lijst van activiteiten binnen Hector nog net iets groter was!

Peter kreeg vervolgens cadeautjes van het MO19 team en het bestuur. En uiteraard werden velen van de aanwezigen nog even persoonlijk toegesproken door Peter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here