Lang zult u wonen- en duurzaamheidsmarkt

0
812

Comfortabel, veilig en duurzaam wonen”. Dat is het credo van de gecombineerde “Lang zult u Wonen-” en duurzaamheidsmarkt.
Op de markt treft u verschillende lokale bedrijven, waaronder een installateur,aannemer, architect, zorgverlener en leverancier van (hulp)middelen voor toekomstbestendig wonen.
Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de mogelijkheden van domotica (huisautomatisering) of woningaanpassingen? Of bent u geïnteresseerd in zonnepanelen, isolatie of alternatieve vormen van verwarming? Op de markt staan diverse ondernemers en maatschappelijke organisaties u graag te woord. Ook kunt u een aantal interessante presentaties bijwonen.
Het nieuwe lokale energiebedrijf “Zuiver Hof van Twente” dat begin oktober van start gaat, zal zich ook presenteren op deze markt en geeft adviezen over duurzaam energiegebruik, het verduurzamen van uw woning, het leveren van 100 % groene stroom uit Hof van Twente en het leveren van CO2 gecompenseerd gas. Zuiver Hof van Twente is een samenwerkingsverband tussen gemeente Hof van Twente, de gezamenlijke ondernemers en inwoners van Hof van Twente.
De Lang zult u Wonen en duurzaamheidsmarkt wordt gehouden op zaterdag 10 oktober van 11.00 tot 16.00 uur in het Goorse gemeentehuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in