Korendag op 22 maart in Reggehof

0
861

Zondag 22 maart aanstaande staat De Reggehof in Goor vanaf 13.00 uur geheel in het teken van koorzang. Met eerst het jaarlijkse Hofkoren en aansluitend het programma Into the Light – a Singspiration brengtde Reggehof een inspirerende korendag.

Ook dit jaar wordt de Hofkoren-traditie voortgezet, maar ditmaal in een bijzonder jasje door de samenwerking met het projectkoor van dirigente Merel Martens. Zij zal dan ook om 13.00 uur Hofkoren aftrappen met gezamenlijk inzingen. Vervolgens is het podium aan de achttien deelnemende koren uit de Hof, waarbij koren uit alle kernen van de gemeente zullen zingen. In de theaterzaal, kleine zaal en raadzaal zijn tot half vijf optredens van koren in alle smaken en stijlen.

Na een intermezzo in de foyer door Ditis Goorus, begint om 17.00 uur het concert Into the Light – a Singspiration, een initiatief van Merel Martens. Ondanks haar jeugdige leeftijd (28) heeft zij zowel in Nederland als daarbuiten reeds een grote naam opgebouwd. Aansluitend aan Hofkoren brengt zij met haar projectkoor een fantastisch concert van ruim een uur.

Kaarten voor het concert van Into the Light om 17.00 uur geven tevens gratis toegang tot Hofkoren. Deze kaarten á € 15,00 zijn te bestellen via light.eduvox.nl. Kaarten voor alleen Hofkoren à € 5.- kunnen besteld worden via www.reggehof.nl, telefonisch via 0547-284880 of aan de balie van de Reggehof.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in