Kleurrijk in de Hof 2022

0
957

Meer dan ooit zijn we eraan toe om elkaar weer te ontmoeten. Jong en oud, groot en klein, blond, grijs en groen…. We willen elkaar weer zien, écht spreken en samen iets doen! Verhalen horen, fijne gesprekkenaangaan, nieuwe culturen leren kennen, iets proeven waarvan we nog nooit gehoord hebben. Iets doen en ontdekken waarvan we geen idee hadden, het in ons te hebben. Herken je dat? En het leuke is…. daarvoor hoef je niet eens ver weg. Je vindt het allemaal hier in de Hof. In deze gemeente wonen 35.000 unieke mensen met ieder hun eigen voorkeuren, gewoonten en culturen. Van oer Hollands tot Koerdisch en van Marokkaans tot Soedanees… Het is tijd voor verbinding. En daarom organiseren we Kleurrijk in de Hof!

Ter voorbereiding op deze mooie dag, organiseren we inspiratiebijeenkomsten. Ook als je nog geen idee hebt wat je als vereniging of club zou kunnen bijdragen, nodigen we je van harte uit om hier naartoe te komen. De inspiratiebijeenkomsten zijn op 23 maart en 21 april, vanaf 19.30 uur in de Klokkenkamp Goor.
Heb je nu al een leuk idee voor een activiteit; leg het aan ons voor per mail en licht het toe tijdens de inspiratiebijeenkomst. Meld je meteen aan via kleurrijkindehof@gmail.com. Dit kan nog tot 1 mei, maar liever horen we eerder al van jullie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in