Kampioenen 2020 in het zonnetje gezet

0
876

Hof van Twente – In 2020 schreef een vijftal inwoners van Hof van Twente een Nederlands kampioenschap of bijzondere (sport-)prestatie op hun naam. Helaas konden we hen dit jaar niet in het zonnetje zetten tijdens de traditionele gemeentelijke nieuwjaarsreceptie. Samen met Renée Kleywegt ging wethouder Harry Scholten op pad om hen thuis op te zoeken en alsnog de gemeentelijke felicitaties, een bloemetje en geschenkbon te overhandigen.De kampioenen 2020 zijn:
Maud Blokhorst uit Hengevelde, Nederlands Kampioen Schaatsen junioren
Maarten ter Hofte uit Goor, drievoudig Nederlands Kampioen Rolstoeltennis
Gerrit Leunk uit Markelo, Nederlands Kampioen met kanarie Lizard rood intensief gebroken cap en kanariestel Lizard rood schimmel gebroken cap
Anita Weekhout, Nederlands Kampioen met haar hond Fidel van de Fivelborgh in de klasse IGP 2 (Internationale Gebruikshonden Prüfüngsordnung)
Bijzondere prestatie 2020:
Een heel bijzondere prestatie leverde de heer Arend Paalman uit Markelo. In het seizoen 2019-2020 reed hij maar liefst 18.980 rondjes op de schaats, goed voor 7.592 km. Daarmee bereikte hij het hoogst aantal rondjes in Nederland. Zijn doel om 20.000 rondjes te schaatsen, werd niet gehaald vanwege corona en sluiting van de ijsbanen.

Gemeente Hof van Twente wenst Maud, Maarten, Gerrit, Anita en Arend heel veel succes met de verdere uitoefening van ieders sport- en hobbyactiviteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in