Jordy Drenth verlaat Hector

0
375

Hector trainer Jordy Drenth heeft onlangs in een goed gesprek het Hector bestuur laten weten dat hij zijn huidige contract, dat loopt tot en met het seizoen 2022-2023, niet wenst te verlengen.
Jordy is voor het zesde jaar bij Hector actief. Na drie jaar het tweede elftal te hebben getraind, heeft hij vanaf het seizoen 2020-2021 het eerste elftal onder zijn hoede.
In die laatste jaren heeft hij een behoorlijke verjonging in de selectie moeten doorvoeren. Met name ook omdat een aantal oudgedienden de laatste jaren lager is gaan spelen.Na drie jaar voor een groep gestaan te hebben, denk ik dat het goed is voor zowel een trainer als de spelersgroep dat er verandering komt. Ik ben Hector zeer dankbaar voor het geven van een kans als hoofdtrainer bij de senioren en ben heel tevreden met de samenwerking tussen club, staf en spelersgroep en ga ervan uit dat dit zo door blijft gaan.’’

Door het redelijk vroege tijdstip van de mededeling is het voor zowel de trainer als de vereniging mogelijk om zich breed te oriënteren op een passend vervolg.

Hector wenst Jordy alvast veel succes voor de toekomst. Maar voorlopig gaat alle aandacht van trainer en leiders uit naar de prestaties van Hector 1 in deze lastige competitie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in