Hof van Twente – Zondag is Jan Bruinin uit Diepenheim te gast in het pro-gramma Dubbel Portret van Hofstreek FM. Jan is 69 jaar. Samen met Herma en drie kinderen – die inmiddels het huis uit zijn – heeft hij altijd genoten van de vrijheid en de schoonheid van het weidse boerenland, een oase van rust en groen.Hier is voor hem in 1992 de passie voor schilderen ontstaan. Over zijn le-ven en hobby praten Ciska Freriksen en Riet van den Burg met hem. Nog één mooi feit over Jan: Met ingang van 1 oktober 2020 is hij benoemd tot docent aan kunstacademie Art Partout in Deventer.
Verder is er in dit Dubbel Portret aandacht voor lokale aktiviteiten en uitgaan-tips. De uitzending is zondag van 11.00 uur tot 12.00 uur en wordt maan-dagavond herhaald van 20.00 uur tot 21.00 uur.
Hofstreek FM is te ontvangen in de ether op 107.6 FM en 107.0 FM (Markelo) en digitaal via Caiway en Ziggo op kanaal 787 en via KPN op kanaal 364. Daarnaast is het ook te ontvangen op real stream audio op internet via www.hofstreek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here