Dubbelportret – Ingrid Keestra

0
870

Ingrid Keestra Ingrid niet kent, krijgt zondag de kans om kennis met haar te maken. Want wie is ze en wat doet ze? Een paar dingen kunnen presentatrices Ciska Freriksen en Riet van den Burg al wel vertellen. Ze is geboren in Deventer, was ‘jaren’ op kamers en heeft gewoond in Enschede en in Frankrijk. Zelf zegt ze dat ze door toeval in Goor belandde.

“Je hoeft je er niet voor te schamen”Ingrid Keestra was meer dan 14 jaar mantelzorger voor haar moeder die de ziekte van Alzheimer had. Zoals veel mantelzorgers moest ze met vallen en opstaan haar weg vinden in de wereld van de dementie. Met Mantelzorger der liefde schreef ze een gids voor mantelzorgers vol praktische tips, interviews en persoonlijke ervaringen. Openhartig vertelt ze hoe ze omgaat met verdriet en frustratie en hoe ze de situatie van haar moeder uiteindelijk leerde accepteren. Naar aanleiding van Mantelzorger der liefde, spreekt ze ook over mantelzorg en dementie, bijvoorbeeld in Alzheimer Cafés, en geeft ze workshops aan personeel van gemeentes en verpleeghuizen.
De presentatrices hebben al een voorgesprek gehad met Ingrid en daarna hun eigen “onderzoek ” gedaan via Google en Facebook. Maar er bleven vragen over. Wilt u meer over haar weten, luister dan op 27 maart vanaf 11.00 uur of naar de herhaling op maandag 28 maart om 20.00 uur. Hofstreek FM is te ontvangen op 107.6 Mhz & 107.0 Mhz (Markelo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in