Hofstreek & de Reggehof gaan samenwerken

0
745

Hofstreek Omroep en Theater De Reggehof in Goor sluiten een samenwerkingsovereen-komst om intensiever te gaan samenwerken. Het doel van de samenwerking is om elkaar te ondersteunen bij activiteiten die raakvlakken hebben met beide organisaties en elkaar te versterken op cultureel vlak en het optimaal inzetten van de aanwezige middelen. Hofstreek Omroep is gehuisvest in De Reggehof en naast de radiostudio op de begane grond heeft de omroep op de eerste verdieping een tv-studio. De omroep gaat deze studio samen met De Reggehof nog beter benutten en maatschappelijk inzetten. De samenwerking richt zich op:
– het bieden van faciliteiten en technische ondersteuning voor digitale vergaderingen,
digitale bijeenkomsten en streamingdiensten voor instellingen en bedrijven;
– het bieden van activiteiten voor jongeren en jongeren via verenigingen zoals bijv. Salut,
door hen nieuwe vaardigheden en/of kennis te bieden op het gebied van audiovisuele
apparatuur/multimedia;
– het gezamenlijk exploiteren van de studio voor o.a. vlogs en blogs.Eric Rikkert (bestuurder Hofstreek): “De Hofstreek Omroep wil inspelen op de behoefte van luisteraars en organisaties ondersteunen die behoefte hebben aan digitale evenementen, streamingdiensten of het op afstand verzorgen van tv-uitzendingen. De Reggehof was op zoek naar toepassingen om de digitale wereld dichter bij jongeren te brengen. En dat kan beide prima samen met de Reggehof.”
Clement Postmus (directeur Reggehof): “In deze coronatijd is het zoeken naar nieuwe wegen en ik waardeer de manier waarop de omroep is omgegaan met digitale mogelijkheden. We slaan met deze samenwerking op verschillende manieren bruggen en slaan nieuwe wegen in.”

Voor informatie en inlichtingen kunnen geïnteresseerden mailen met info@hofstreek.nl of info@reggehof.nl.

Foto: Opnames Schoolfeest 2020

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in