Markelo – “Ne Mooi’n Maarkelsen Middag” is de titel van een nostalgische middag die op woensdag 10 februari a.s. in Het Beaufort wordt gehouden. Deze middag is met name bestemd voor de oudere Markeloërsen voor nieuwkomers die kennis willen maken met het Markelo van vroeger. Gerrit Jan Leferink van de Stichting Heemkunde kijkt aan de hand van beelden en commentaar terug op het grote evenement “Gouden Aren” dat in Markelo in 1957 werd gehouden ter gelegenheid van het jubileum van een aantal plaatselijke agrarische verenigingen. Het evenement werd zelfs bezocht door Koningin Juliana en prinses Beatrix. Daarnaast is Stokkumer Jan ten Hove aanwezig om de aanwezigen te vermaken met boeiende verhalen uit
vroeger tijd. Kortom: Markelo’s boeiende verleden herleeft en een middag die belangstellenden eigenlijk niet mogen missen.
De aanvang op 10 februari is om 14.00 uur en de zaal is open vanaf 13.30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 5,00, inclusief een kop koffie of thee. Aanmelden graag vóór 5 februari a.s. via beheer@hetbeaufort.nl of tel.nr. 0547-263233.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here