Help ons helpen

0
888

Vanaf 19 september hebben wij i.s.m. diverse voedselbanken in Nederland de campagne Help ons Helpen | Kerst voor iedereen gelanceerd. Onze doelstelling is om 40.000 Kerstpakketten te kunnen schenken aanhuishoudens die onder de armoedegrens leven in Nederland. Dit doel is uiteraard een enorme uitdaging, maar wij staan te popelen om deze doelstelling te bereiken.

Om 40.000 Kerstpakketten te kunnen genereren zullen wij ons beroepen op bekende Nederlanders, het bedrijfsleven, sportverenigingen, onderwijs, gemeentes, kerken en particulieren die bereid zijn een Kerstpakket te sponsoren. Wij zullen alle mogelijkheden om dit doel te bereiken benutten en schakelen hiervoor ook de social media in.

Nu organiseren wij op woensdag 25 november een benefietconcert in uw regio in het “CHRISTELIJK CONFERENTIECENTRUM “DE KROEZE DANNE Kappelhofsweg 14, 7495 RN Ambt Delden”

Waar wij als stichting GiG (God is Great) een team van geweldige gospelmuziekanten weten te enthousiasmeren om hier belangeloos aan mee te werken. Tevens hebben wij een christelijke cabaretier bereid gevonden om deze avond met humor te omkleden. Het beloofd een fantastische avond te worden waarbij de opbrengst volledig beschikbaar gesteld gaat worden voor de actie “Help Ons Helpen”

Gezien wij afhankelijk zijn van donaties en ons geld niet kunnen besteden aan reclame willen wij als stichting GiG u vragen om hier een redactioneel stuk aan te wijden zodat dit concert onder de aandacht komt bij uw lezers, dit omdat het concert in deze regio plaatsvind.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in