Gymnasten H.v.T. behalen 9 medailles!

0
811

H.v.T. – Afgelopen zaterdag werden er door de KNGU de Overijsselse/Gelderlandse Kampioenschappen toestelspringen voor senioren van 15 jaar en ouder gehouden. Ook deze keer deden er gezamenlijke teams van DGV Diepenheim, Excelsior Goor en GVM Markelo mee.In de ochtendwedstrijd van de B lijn moest de ploeg van H,v.T. 5 aantreden en behaalden maar liefst 3 podiunplekken. Zilver op de tumbling , 3e op airtumbling en op plank Pegasus . Top gedaan voor deze super sterke ploeg.

De D lijn ploeg van H.v.T. waren zelfs goed voor 4 podium plekken. Zij behaalden 3 keer goud op plank kast, minitramp Pegasus en minitramp. Ook wonnen ze zilver op het onderdeel airtumbling. Echt een super prestatie, gefeliciteerd meiden.

De H.v.T. 6 senioren C lijn werden zij geconfronteerd met blessures. Dit gaf een grote impact op de groep. Ondanks dat hebben de dames het goed gedaan en werden ze beloond met goud op tumbling, brons op airtumbling,

De trainers van DGV Diepenheim, GV Markelo en Excelsior Goor kunnen kijken terug op een mooie samenwerking wat heeft geleid tot een bijzonder goed resultaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in