Goor – De proloog van de Tour de France vindt dit jaar plaats op zaterdag 26 juni en dus gaat op die dag ook weer de de Goorse Tourpoule van start. Voor de 34ste keer om precies te zijn. Met meer dan 300 deelnemers is de Goorse Tourpoule is in die jaren uitgegroeid tot een waar fenomeen.
De finish van de eerste rit wordt verwacht rond 17.00 uur. De deelnameformulieren moeten voor 15.00 uur digitaal zijn ingeleverd via goorsetourpoule.nl. Van 14.00 tot 16.30 uur kan het inschrijfgeld cash worden voldaan bij de Ster. De minimumleeftijd voor deelnemers is 16 jaar is. Jongere deelnemers van 8 t/m 15 jaar kunnen gratis meedoen, met toestemming van de ouders/verzorgers.
In Tourcafé De Ster is op de overige zaterdagen vanaf 15.00 uur de etappe van de dag te bekijken op groot scherm. Er wordt dan ook het Rugnummerspel gespeeld.
De inschrijving gaat open zodra de Tour de France de rugnummers officieel bekend maakt. De verwachting is dat de inschrijving wordt geopend op donderdagavond of vrijdag voor de start van de tour.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here