Geen finaleplaats voor Sportclub Markelo

0
776

Het tweede elftal van Sportclub Markelo is er niet in geslaagd de finale van de nacompetitie te bereiken. Het elftal van trainer Hans Voskamp verloor in eigen huis het tweede duel tegen FC Winterswijk met 2-4 en dat was na de 1-1 van vorige week in Winterswijk te weinig om door te gaan. Na een ruststand van 0-1 in het voordeel van de ploeg uit Winterwijk, toonde Sportclub Markelo in de tweede helft veerkracht. Het waren Berry Nijland en Bas ten Hove die wisten te scoren en daarmee de Markeloers op een 2-1 voorsprong brachten. Met nog tien minuten te spelen leek de buit bijna binnen, maar door een discutabele strafschop kwam FC Winterwijk weer op gelijke hoogte (2-2). Het doelpunt zorgde voor verwarring bij de Markeloers, terwijl de tegenstander een tandje hoger schakelde. Met twee fraaie kopdoelpunten besliste FC Winterswijk de wedstrijd in de slotfase in hun voordeel en zij mogen daardoor naar de finale. Voor De Markeloers zit het seizoen erop.