Geen Dorpsfeest, wel Dorpsfeest Radio en TV

0
971

Markelo – Er is dit jaar helaas geen Dorpsfeest in Markelo. Hofstreek Omroep gaat toch Dorpsfeestradio maken. Op donderdagavond 26 augustus zal er van 16.00 tot 24.00 uur live verslag gedaan worden van de biljartfinales. Verslaggever Conrad Moormann is aanwezig bij het Wapen van Markelo.
Op vrijdagmiddag 27 augustus van 14.00 tot 17.00 uur peilen Hans van Middendorp en Rick Wessels de sfeer in Markelo. Verslaggever Oene Loonstra gaat door Markelo met zijn reportofoon. En er komen natuurlijk vele gasten voorbij. Van17.00 tot 20.00 uur zullen de heren van E8 radio hun bijdrage leveren vanuit Markelo. Markeloër Theo Hakkert zal samen met zijn kompanen de feestvreugde verhogen.
Op zaterdagmorgen 28 augustus staat vanaf 10 uur het programma Heuvel 6 op het programma, boordevol Markelose zaken en feiten. Zij ontvangen Markeloërs en praten u bij. En omdat er zoveel te vertellen is, duurt Heuvel 6 geen twee maar drie uren. Van 13.00 uur tot 15.00 uur zullen Jeanine Morsink, Reinder Jacobi en Gerben Hillebrand u verder meenemen in het feestgedruis. Kom langs in onze mobiele studio op het Kaasplein.
Naast radio zal Hofstreek ook op tv als Dorpsfeest TV te bekijken zijn. Er zijn in het weekend oude beelden te bewonderen, onder andere op zondag vanaf 10.00 uur een uitzending met oude Fruhshop-beelden en vanaf 14.00 uur beelden van vorige optochten.
Hofstreek FM is te beluisteren via de ether op 107.6 en 107.0 (Markelo), via de kabel op 104.1. Ook op internet via de website www.hofstreek.nl, druk op de knop “klik hier om live Hofstreek FM te luisteren”. Hofstreek TV is te bekijken via Caiway glasvezel kanaal 12, Caiway kabel kanaal 70, KPN kanaal 1324. En op internet via de website www.hofstreek.nl, druk op de knop “klik hier om live Hofstreek TV te kijken”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in