Expositie Jan Dolfing

0
713

Goor – In Woonzorgcentrum De Stoevelaar kunt u een kijkje nemen van een ruime selectie van het fotografische werk van Jan Dolfing welke bestaat uit werk met veel verschillende soorten natuurfoto’s. Deexpositie is dagelijks te bekijken tussen 10:00 en 19:30 uur in de hal van het woonzorgcentrum.

Een passie, zo mag ik mijn uit de hand gelopen hobby wel omschrijven. Ik ben sinds mijn kinderjaren in de ban van natuur en fotografie en dit is een drijfveer om steeds maar weer de natuur in te trekken en nieuwe dingen te ontdekken. Serieus fotograferen doe ik al sinds mijn 15e en een logisch gevolg hiervan was dat ik bij de natuurfotografie terecht ben gekomen. En of dat dan een mooi landschap is, of een dier in dit landschap of een klein insect of plantje, dat is me om het even. Wat dat betreft ben ik een echte “omnigraaf”, ik vind elk aspect van de natuur prachtig om vast te leggen. En als die rust en beleving van het moment dan ook nog resulteren in een mooie foto waar anderen van genieten dan is mijn missie geslaagd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in