Eerste bewoners St. Elisabeth verhuizen

0
737

Delden – De werkzaamheden van de eerste fase is gereed. deze bestaan uit appartementen voor bewoners met een lichamelijke beperking, een restaurant en een oefenzaal. Daarnaast zijn er revalidatiekamers met behandelfaciliteiten gebouwd. Op 1 oktober gaan de eerste bewoners over. “De verhuisdag staat bol van festiviteiten voor de bewoners en de familie.”

Een kleine groep vertrekt woensdag 1 oktober om 13.30 uur van het oude St Elisabeth naar Bellinckborg in Hengelo en een groep bewoners verhuist van het oude St Elisabeth naar het nieuwe St. Elisabeth. Het nieuwe deel van het St Elisabeth heeft 24 revalidatieplaatsen en 24 appartementen met zorg in de nabijheid.

Wanneer alle bewoners aan de Langestraat de flat hebben verlaten, wordt gestart met de voorbereidingen van de sloop van het gebouw. Begin 2015 wordt de flat vervolgens afgebroken. In deze tweede fase van het project worden de kleinschalige woongroepen voor dementerenden met eigen zit- en slaapkamers, de dagvoorziening, behandelkamers en kantoren gerealiseerd. Als alles volgens de planning verloopt dan zal de totale nieuwbouw van St. Elisabeth eind 2015 gereed zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in