Delden – Dat het ook dit jaar een ander jaar wordt dan men op/van Zwembad de Mors gewend is, lijdt geen twijfel. In Delden probeert men echter in kansen te denken. Zo wordt de voorverkoop uitgesmeerd over het seizoen, kunnen alle lessen doorgang vinden en wordt er vurig gehoopt op verdere verruiming vanaf 11 mei.
Vanaf 2 mei kunnen banen getrokken worden, op werkdagen tussen 7:00 en 12:00 en tussen 14:30 en 19:45, op zondagen van 10:00 tot 16:45. Hopelijk kan in de loop van mei ook het spelende kind snel bediend worden, eventueel zelfs binnen verruimde openingstijden. Op 3 mei vindt de Zomercheck plaats voor hen die een diploma haalden, maar sindsdien te weinig zwommen, binnen het Opfristraject in de verdere week worden kinderen verder ‘zomerklaar’ gemaakt.
Veel van de coronarestricties die vorig jaar golden, zijn ook nu nog van kracht. De meeste daarvan vloeien logischerwijze voort uit de algemeen geldende regels, zo dienen bezoekers (en hun huisgenoten) vrij te zijn klachten en is desinfectie een groot goed.
Voor de meest recente vertaling van het coronabeleid bieden de socials en www.zwembad-demors.nl een baken. Voor beweging, vertier en verkoeling is het bad zelf te verkiezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here