Edith Smit regelt alles voor in en rondom je huis om het warm en gezellig te maken. Leuke kussens, warme plaids, mooie kaarsenstandaards, wand- en behaaglijke vloerkleden, gezellig servies, stoelen, banken & tafels, fashion, tassen… en nog veel meer. Edith begon 15 jaar geleden met het maken van streekpakketten. Later startte ze haar eigen winkel Landhuisliving die gevestigd is ‘Op Stoom”. Ook beheert ze de website van Landhuisliving. Ze is geboren in Gelderland maar heeft haar hart verpand aan de Hof van Twente.
Edith Smit is te gast bij Dubbelportret op zondag 26 september tussen 11 en 12 uur.Presentatrices Ciska Freriksen en Riet van den Burg hebben al een voorgesprek gehad en daarna hebben zij hun eigen “onderzoek ” gedaan via Google en Facebook. Maar er bleven vragen over. Zoals wie is zij, wat is haar vooropleiding, welke passie bracht haar tot wat zij nu doet?
Wilt u meer over deze bijzondere vrouw weten luister dan op 26 september vanaf 11.00 uur of naar de herhaling op maandag 27 september om 20.00 uur. Hofstreek FM is te ontvangen op 107.6 Mhz & 107.0 Mhz (Markelo) en op de kabel. Het programma is ook te beluisteren op internet via www.hofstreek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here