Doe mee aan de gezondheidsenquête

0
699

Hof van Twente – Maak kans op een waardebon van € 100,- en vul de vragenlijst in die gaat over gezondheid, vitale wijken, kansrijk opgroeien en vitaal ouder worden.

Helpt u ons om inzicht te krijgen in de behoeften op gebied van gezondheid, vitale wijken, kansrijk opgroeien en vitaal ouder worden? De gemeente Hof van Twente verloot 5 waardebonnen van € 100,– onder de deelnemers aan deze vragenlijst. Wilt u in aanmerking komen voor een waardebon laat dan in de vragenlijst uw gegevens achter.Vanuit de gemeente Hof van Twente willen we de komende jaren werken aan 4 verschillende thema’s:

Kansrijk opgroeien (gelijke kansen voor iedereen)
Vitaal oud worden (energie hebben, positief in het leven staan)
Vitale wijken (veilige omgeving, prettig wonen en goed contact met buren)
Gezonde leefstijl en gezondheid
Dit doen we niet alleen. Dit doen we samen met organisaties, partners en vooral ook samen met u, onze inwoners.

Daarom hebben wij een vragenlijst opgesteld, waarvan we hopen dat deze door veel mensen wordt ingevuld. U kunt de vragenlijst ook doorsturen naar vrienden, familie of delen op social media.

Via deze vragenlijst willen wij per wijk of kern een goed beeld krijgen van wat er leeft, waar behoefte aan is en hoe we als gemeente kunnen helpen.

We willen voor de zomer de uitkomsten van de vragenlijst bestuderen, zodat we een goed beeld hebben over wat er in de wijken en kernen speelt. In de tweede helft van dit jaar gaan we dan hierover in gesprek met onze inwoners.

U vindt de vragenlijst op www.hofvantwente.nl/gezondheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in