De Achterzaal – uitzending 1

1
465

1 REACTIE

  1. Met veel plezier en trots geluisterd naar jullie eerste aflevering van “de achterzaal”.
    Als vader van Eric Weerkamp heb ik, vanuit mijn huidige woonplasts Delft, genoten, en natuurlijk is de uitzending ook een grote herinnering aan mij Goorse tijd. Als 6 jarig jongetje met mijn biljartende vader mee naar de Ster, ranja bij de open haard, pinda’s uit de automaat op de tap. Die openhaard is er nu nog, maar nu zit ik daar als trotse vader en opa van de huidige eigenaren. Afdansen van Reijnders, brons, en de eerste prijs gewonnen. Het bekertje staat tot op de dag van vandaag op mijn bureau. Als ik er nu kom altijd nog even ’n “rondje” op de parketvloer, net als in 1963. Compliment voor de uitzending, de volgende 2 ga ik volgen. Groet, Paul Weerkamp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in