Bert Eeftink gast bij E8 Radio

0
866

Goor – Bert Eeftink (54) is vrijdag 1 oktober te gast bij het programma E8 Radio op Hofstreek FM. De Gorenaar, bij velen bekend als de nurkse mopperkont Helligen Hendrik, laat zijn persoonlijke top drie horen. Hij vertelt bovendien over zijn theaterplannen, nu door het wegvallen van de anderhalve meterregel de zalen weer vol kunnen stromen.De creatieveling heeft in de coronatijd het programma ‘Roots’ gemaakt, waarin hij in een Volkswagen Kever met bekende inwoners van Overijssel terugging naar hun wortels. Zo belicht hij de komaf van regisseur en vriend Johan Nijenhuis uit Markelo, actrice Johanna ter Steege, van De Beentjes van Sint Hildegard en undercoverkoning Alberto Stegeman uit Vroomshoop. ‘Roots’ wordt uitgezonden op TV Oost, de vroegere ‘broodheer’ van Bert Eefink en in het regiopblok van Omroep MAX op NPO2.
In het programma E8 Radio roepen vijf oud-discjockeys van die Goorse discotheek het weekendgevoel van destijds in de Hof van Twente op. Het programma is vrijdags live van 17.00 tot 19.00 uur vanuit de studio van Hofstreek FM in Goor en wordt zondags op hetzelfde tijdstip herhaald. Eerdere uitzendingen zijn terug te luisteren op www.hofstreek.nl.
Bert van den Berg en Bert Janssen presenteren de 66ste aflevering van komende vrijdag. Met Bert Eeftink als gast wordt het ‘Tripple B’. Hofstreek FM is te ontvangen op 107.6 Mhz & 107.0 Mhz (Markelo) en op de kabel. Het programma is ook te beluisteren op internet via www.hofstreek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in